rosa vægur
rosa vægur
rosa vægur

Rosa vægur 30cm

699,00 DKK
Varenummer: v131

Unikt vægur i flot lys rosa med grene.

Er desværre allerede solgt.

Håndmalet rosa vægur med flotte detaljer

Et flot vægur i en sart rosa med grene på. Grenene er sorte og meget detaljeret med lys og skygger på. Det giver en super flot kontrast til den lyse bund farve.

Malingen fortsætter ud på siden af urets brede kant, hvilket giver et flot og elegant look på væggen. Bagsiden af uret er malet sort, og både for og bagside er lakeret grundigt med en mat lak.

Dette firkantede vægur er lavet i træ. Urværket er skjult på bagsiden, så uret hænger helt ind til væggen. Urværket er udstyret med en lille krog - du skal bare bruge et søm eller en skrue, så er uret klar til ophæng. 

Stilrent design til din bolig

Vægure fra Hedesmann giver, med sine mange forskellige design og farver, muligheden for et helt unikt og anderledes ur til den moderne boligindretning.

Firkantede ure er blevet utrolig populære fordi de fremtræder lidt mere markant på væggen. Er du mere til den runde look? Så kig ind i webshoppen - her finder du masser af runde vægure i forskellige mønstrer og farver. De runde ure findes i både 25 og 30 cm. dia.

Detaljer

  • Str. 30x30 cm. Dybde 3.8cm.
  • 3 stk. sølvfarvede visere i metal.
  • Urskive i træ.
  • Skjult urværk.
  • Malet med akryl og lakeret med mat lak
  • Bruger 1 stk. AA batteri. (medfølger ikke)

Bemærk at farver og nuancer kan være en anelse anderledes end det du ser på din skærm, afhængigt af skærmindstillingerne.

Alle vægure og brugskunst fra Hedesmann er malet i hånden og hver ting findes derfor kun i 1 unikt eksemplar.

På FACEBOOK finder du alle de sidste nye ting og konkurrencer mm.