Om Hedesmann.dk

Velkommen til Hedesmann.dk.  Mit navn er Randi Hedesmann og jeg er kunstneren bag alt hvad du finder på denne hjemmeside.

Lidt baggrunds info om mig:

Jeg begyndte at male for ca. 20 år siden og er en autodidakt kunstner. Træer var min første passion. Jeg er fascineret af former og farver, og jeg elsker at fordybe mig i de helt små detaljer, der tilsammen skaber skaber helheden i maleriet.

Mit farvevalg til træer er ofte anderledes og jeg elsker kontrasten - men jeg leder altid efter farver og nuancer der giver en form for sindsro for øjet.

SE TRÆERNE HER

Mine mere abstrakte malerier maler jeg med alkohol ink. Jeg er fascineret af dybden og intensiteten af farverne i ink, og blev forelsket i dette medium første gang jeg prøvede det. 

Nogle af mine alkohol ink malerier får jeg lavet til kunst plakater og de bliver trykt på lækkert kvalitets papir.

SE ALLE PLAKATER HER

Min pensel lander også på lidt anderledes ting som vaser, vægur mm. Jeg elsker at skabe små kunstværker på forskellige former for brugskunst.

SE VÆGURE HER

Træer laver jeg også i metal. Jeg bruger aluminiums tråd i mange forskellige farver og du finder også mange forskellige str.

SE WIRE TRÆER HER

Jeg fremviser mine malerier, efter aftale, i Ølstykke. Så skulle du have lyst til at se nogle af malerierne, kontakter du mig og så aftaler vi en dag.

Du kan også følge Hedesmann på FACEBOOK og INSTAGRAM. Her kan du se de nyeste malerier mm. og få information om messer, workshops, tilbud på hjemmesiden mm. 

Jeg håber at I får en god oplevelse og måske ny inspiration til indretningen, når i besøger min webshop. Skulle i have ris eller ros, spørgsmål eller anden input, skal I være meget velkomne til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Randi Hedesmann

Materialer

Træer er malet med akryl på kvalitets lærreder og er lakeret. Lærreder er enten bommuld eller bommuld/polyester og er opspændt på kvalitets blindrammer. Dybden på malerierne er mellem 1.6 - 4 cm, og kanterne er også malede, ofte i enten hvid eller sort.

Ink malerier er malet med alkohol ink (blæk) på syntetisk papir. (Lidt ligesom foto papir) og lærred. De er lakeret og signeret på bagsiden. Farverne på ink malerier er spændende, fordi de kan varierer afhængig af lyset, hvilket giver mange flotte nuancer. Alle ink malerier er monteret i ramme med glas og passepartout.

Metal træerne er lavet af aluminiumstråd på 1 mm. Mange forskellige farver og størrelser.

Alle vaser og andet brugskunst, er håndmalet og lakeret meget grundigt. De kan selvfølgelig rengøres, gerne nænsomt med en klud/blød svamp. Ingen opvaskemaskine.

Vaser er originale inden i og tåler vand. (medmindre anden er skrevet)

Nogle af de vaser jeg maler køber jeg fra ny, andre er genbrug. Jeg elsker at kunne genbruge i stedet for at smide ud - derfor finder jeg vaser i antik/genbrugs butikker - jeg køber selvfølgelig kun vaser  i rigtig fin stand og helst med en flot og anderledes/retro form, som jeg herefter giver et helt nyt og moderne look. Jeg kalder det "genbrugsguld", og det står skrevet i beskrivelsen til vasen hvis den er genbrug.

Vægure er selvfølgelig også håndmalet og lakeret. Urskiverne findes i både rund og firkantet, og er enten i træ eller metal. Urværket er enten lydsvagt eller lydløst med visere i metal, i forskellige farver.

Vær opmærksom på, at der kan være forskel i farver og lys, fra det du ser på skærmen til det rigtige vare. Jeg gør mit bedste for at vise farverne så korrekt som muligt, men det kan varierer en anelse, afhængig af indstillingerne på den skærm du kigger på.